GRAND PRIX SESSIE

Tijdsduur: 1 uur

Prijs: €25,- p.p.

Programma: training, kwalificatie & race

Minimumleeftijd: 10 jaar

Minimumlengte: 150 cm

VR SESSIE

Tijdsduur: 1 uur

Prijs: €32,50 p.p.

Programma: training, kwalificatie & race

Minimumleeftijd: 14 jaar

Minimumlengte: 150 cm

Ervaring met Grand Prix Sessie is aan te raden

E-SIM COMPETITIE

Nieuw bij E-SIM Middelburg: Competities in onze simulators!

Vanaf nu kun je je aanmelden voor competities in onze simulators. Heb je al eens geracet in onze sims en wil je het opnemen tegen andere simracers tijdens gave, competitieve events? Klik dan op onderstaande knop om meer te weten te komen over onze competities!

IDEAAL VOOR GROEPEN EN TEAMS!

Simracen is de perfecte mix van plezier, competitie en teambuilding. Bij E-SIM Middelburg, dé simrace-locatie in Zeeland, beleef je deze opwindende e-sport als bedrijfs- of teamuitje, waarbij je in een virtuele wereld stapt die de adrenaline laat stromen. Op onze state-of-the-art Formule 1 simulators, race je met maximaal 10 personen tegelijk tegen elkaar in een spectaculaire virtuele wedstrijd. Via de boordradio kun je praten met je mede-coureurs om ze aan te moedigen of juist aan de kant te dirigeren!

Wie van jullie groep is het snelste op een van de vele circuits van over de hele wereld en gaat er met de overwinning vandoor? Na de race is er aan de bar of in de horecalounge gelegenheid om die ene inhaalactie of crash nog eens te analyseren met je collega’s, vrienden of familie. Enthousiast geworden? Groepen tot 10 personen kunnen direct online reserveren. Wil je met een grotere groep komen racen of heb je speciale wensen? Lees hieronder meer over de mogelijkheden!

MEER INFO VOOR GROEPEN

arrangementen