TRAINING

Tijdens een training van 15 minuten leer je het circuit en de auto kennen. Start vanuit de pitstraat en krijg controle over de auto. Ga daarna steeds verder de limiet op zoeken!

KWALIFICATIE

Tijdens de kwalificatie zijn het de rondetijden die tellen. In de 10-minuten durende kwalificatiesessie is het zaak om een zo snel mogelijke tijd neer te zetten. De uitslag bepaalt namelijk de startopstelling voor de race!

RACE

'Lights out and away we go!' Tijdens de race van 7 tot 9 ronden, strijd je met je medecoureurs om de posities op de baan. Wie pakt de overwinning door als eerste de finishlijn te passeren?

UITDAGEND MAAR TOEGANKELIJK VOOR IEDEREEN!

Het racen in onze professionele simulatoren is geschikt voor vrijwel iedereen. Dankzij de aanpasbare moeilijkheidsgraad en hulpmiddelen, is het racen tijdens een Grand Prix Sessie geschikt voor coureurs van verschillende niveau’s. Iedere deelnemer kan tijdens een Grand Prix Sessie bij E-SIM Middelburg gebruik maken van assists in de vorm van automatische transmissie, ABS, traction control, stability control en een ideale racelijn op het circuit. Deze hulpmiddelen kunnen per simracer worden aangepast waardoor het racen ook voor gevorderde coureurs uitdagend blijft.

GRAND PRIX SESSIE

Sessieduur: 1 uur

Prijs: €25,- p.p.

Coureurs: maximaal 10 per sessie

Programma: training, kwalificatie & race

Circuits: Bijna alle circuits van de F1-kalender

Minimale leeftijd:  10 jaar

Minimale lengte: 150 cm

DETAILS

Assists: hulpmiddelen individueel aanpasbaar

DRS: beschikbaar

ERS: beschikbaar

Botsen: aan

Tracklimits: aan

Schade: uitgeschakeld

Slijtage: uitgeschakeld

Pitstops: geen pitstops

Setup: standaard

HULPMIDDELEN

Transmissie: automatisch

ABS: aan

Traction control: aan

Stability control: aan

Racelijn: aan

De hulpmiddelen zijn individueel aan te passen om het racen uitdagender te maken

RACE OP DE ICONISCHE CIRCUITS VAN DE F1 KALENDER

Bij het reserveren van een Grand Prix Sessie kun je kiezen uit de meeste circuits van de huidige Formule 1 kalender. Race op Zandvoort, Spa-Francorchamps en Monza. Wil je liever onder het kunstlicht van Singapore, Abu Dhabi of Bahrein rijden? Ook dat is mogelijk bij E-SIM Middelburg. Kies je datum en reserveer een tijdsblok op een van de uitdagende circuits.

RESERVEER JE GRAND PRIX