TRAINING

Tijdens een training van 12 minuten leer je het circuit en de auto kennen. Je krijgt tijd om te wennen aan de wereld in virtual reality en legt de eerste ronden op het circuit af. Start vanuit de pitstraat en krijg controle over de auto. Ga daarna steeds verder de limiet op zoeken!

KWALIFICATIE

Tijdens de kwalificatie zijn het de rondetijden die tellen. In de 10-minuten durende kwalificatiesessie is het zaak om een zo snel mogelijke tijd neer te zetten. De uitslag bepaalt namelijk de startopstelling voor de race!

RACE

'Lights out and away we go!' Tijdens de race van 6 tot 8 ronden, strijd je met je medecoureurs om de posities op de baan. Wie pakt de overwinning door als eerste de finishlijn te passeren?

UITDAGEND EN HYPERREALISTISCH!

De Virtual Reality Sessie is de meest realistische manier van simracen. Dankzij de VR-bril ben je volledig afgesloten van je omgeving en waan je je daadwerkelijk in de F1 auto. Qua opbouw van de sessie lijkt een VR Sessie op de Grand Prix Sessie. Het rijden in virtual reality is echter wel iets uitdagender. We raden iedereen die geïnteresseerd is in een VR Sessie daarom sterk aan om eerst een Grand Prix Sessie te ervaren. Zo leer je wat de knoppen op het stuur doen, deze moet je met VR-bril op ten slotte blindelings weten te vinden. Ben je gevoelig voor wagenziekte of epilepsie? Dan raden we de VR Sessie ten zeerste af.

VR SESSIE

Sessieduur: 1 uur

Prijs: €32,50 p.p.

Coureurs: maximaal 10 per sessie

Programma: training, kwalificatie & race

Circuits: De meeste circuits van de F1-kalender

Minimale leeftijd:  14 jaar

Minimale lengte: 150 cm

DETAILS

Assists: hulpmiddelen individueel aanpasbaar

DRS: beschikbaar

ERS: beschikbaar

Botsen: aan

Tracklimits: aan

Schade: uitgeschakeld

Slijtage: uitgeschakeld

Pitstops: geen pitstops

Setup: standaard

HULPMIDDELEN

Transmissie: automatisch

ABS: aan

Traction control: aan

Stability control: aan

Racelijn: aan

De hulpmiddelen zijn individueel aan te passen om het racen uitdagender te maken

RACE OP DE ICONISCHE CIRCUITS VAN DE F1 KALENDER

Bij het reserveren van een VR Sessie kun je kiezen uit de meeste circuits van de huidige Formule 1 kalender. Race op historische circuits als Zandvoort, Spa-Francorchamps en Monza. Natuurlijk zijn ook nieuwere tracks zoals Abu Dhabi, Miami of Baku te selecteren. Kies je datum en reserveer een tijdsblok op een van de uitdagende circuits.

RESERVEER JE VR SESSIE