BEN JIJ KLAAR VOOR RACEN OP HOOG NIVEAU?

De Saturday Open Wheel Competition is gericht op de serieuze simracer. Je rijdt in drie verschillende raceklassen zonder veel hulpmiddelen onder realistische omstandigheden. Je gaat met maximaal 9 andere deelnemers per editie de strijd aan op een van de circuits van de Formule 1 kalender. Tijdens elke wedstrijd van de editie waaraan je deelneemt worden punten uitgedeeld en aan het eind van de zaterdag worden de punten opgeteld. Voor de winnaars zijn natuurlijk mooie prijzen!

FORMULE 3

Auto: RSS Formula 3

Kwalificatie: 20 minuten

Sprintrace: 7 tot 10 ronden

FORMULE 2

Auto: RSS Formula 2 V6

Kwalificatie: 20 minuten

Sprintrace: 9 tot 12 ronden

FORMULE 1

Auto: RSS Formula Hybrid 2023

Training: 20 minuten

Kwalificatie: 12 minuten

Hoofdrace: 15 tot 20 ronden

KALENDER 2024

Hieronder vindt je alle edities van de Saturday Open Wheel Competition van 2024. Voor elke editie is een specifiek handboek met reglement te downloaden via onderstaande knoppen. Klik op de editie om meer informatie over het specifieke event te krijgen. Zien we jou bij een van de competities van dit seizoen?

De eerste editie van de Saturday Open Wheel Competition van 2024 wordt verreden op Spa-Francorchamps op zaterdag 17 februari. Klik hieronder om alle info over deze editie te lezen.

LEES MEER

De tweede editie van de Saturday Open Wheel Competition van 2024 wordt verreden op de Red Bull Ring op zaterdag 16 maart. Klik hieronder om alle info over deze editie te lezen.

LEES MEER

De derde editie van de Saturday Open Wheel Competition van 2024 wordt verreden op Suzuka op zaterdag 20 april. Klik hieronder om alle info over deze editie te lezen.

LEES MEER

De vierde editie van de Saturday Open Wheel Competition van 2024 wordt verreden op Silverstone op zaterdag 1 juni. Klik hieronder om alle info over deze editie te lezen.

LEES MEER

De vijfde editie van de Saturday Open Wheel Competition van 2024 wordt verreden op Monza op zaterdag 7 september. Klik hieronder om alle info over deze editie te lezen.

LEES MEER

De zesde editie van de Saturday Open Wheel Competition van 2024 wordt verreden op het Circuit of the Americas op zaterdag 12 oktober. Klik hieronder om alle info over deze editie te lezen.

LEES MEER

De zevende editie van de Saturday Open Wheel Competition van 2024 wordt verreden op het circuit van Interlagos op zaterdag 16 oktober. Klik hieronder om alle info over deze editie te lezen.

LEES MEER

De laatste editie van de Saturday Open Wheel Competition van 2024 wordt verreden op Yas Marina, Abu Dhabi op zaterdag 14 november. Klik hieronder om alle info over deze editie te lezen.

LEES MEER

RACE MEE! SCHRIJF JE IN!

Ben je enthousiast geworden en wil je deelnemen aan een van de edities van deze competitie? Schrijf je dan snel in! Dit kan simpelweg door op onze reserverings-pagina de datum te kiezen van de editie waaraan je wilt meedoen en je aan te melden voor het tijdslot waarbij ‘Competitie’ staat. Doorloop de stappen en zodra je de betaling hebt afgerond is je inschrijving definitief. We sturen je vervolgens een formulier met enkele vragen toe, evenals de kortingscode om voorafgaand aan de competitie een keer te komen oefenen in onze simulators. We hopen je snel te mogen verwelkomen bij een van de edities van de E-SIM Middelburg Saturday Open Wheel Competition!

RESERVEER DIRECT