NEEM PLAATS OP DE GRID EN DAAG JE TEAM UIT!

Simracen is de perfecte mix van plezier, competitie en teambuilding. Bij E-SIM Middelburg, dé simrace-locatie in Zeeland, beleef je deze opwindende e-sport als bedrijfs- of teamuitje, waarbij je in een virtuele wereld stapt die de adrenaline laat stromen. Op onze state-of-the-art Formule 1 simulators, race je met maximaal 10 personen tegelijk tegen elkaar in een spectaculaire virtuele wedstrijd. Via de boordradio kun je praten met je mede-coureurs om ze aan te moedigen of juist aan de kant te dirigeren! Wie van jullie groep is het snelste op een van de vele circuits van over de hele wereld en gaat er met de overwinning vandoor? Na de race is er aan de bar of in de horecalounge gelegenheid om die ene inhaalactie of crash nog eens te analyseren met je collega’s, vrienden of familie. Enthousiast geworden? Groepen tot 10 personen kunnen direct online reserveren. Wil je met een grotere groep komen racen of heb je speciale wensen? Lees hieronder meer over de mogelijkheden!

Direct Reserveren →

GROEPSUITJES IN OVERDRIVE: GROTE GROEPEN BIJ E-SIM MIDDELBURG

Ook voor groepen groter dan 10 personen, biedt E-SIM Middelburg een hoop mogelijkheden. Op verzoek kunnen we racesessies volledig op de omvang van de groep inrichten. De toeschouwers kunnen tijdens de race genieten van alles wat onze horeca-lounge te bieden heeft. Met een heerlijk drankje of fijne hapjes, volg je de races die op het virtuele circuit worden verreden, live op de grote schermen in de lounge en bij de bar. We bieden mogelijkheden voor groepen tot 50 personen. Enthousiast geworden en wil je weten wat er voor jouw gezelschap mogelijk is? Vul onderaan deze pagina het formulier in en we nemen vrijblijvend contact op om de opties te bespreken!

VERGADEREN VAN START TOT FINISH

Het aangename met het nuttige combineren? Ook vergaderen is mogelijk bij E-SIM Middelburg. We beschikken over verschillende faciliteiten om uw vergadering of presentatie tot een succes te maken. Na het bereiken van je zakelijke doelen is het tijd om elkaar uit te dagen op een van de vele virtuele circuits. Laat zien dat je niet alleen in de boardroom de baas bent en sleep die overwinning over de finish! Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Contact →

KOM NA JE ZWARE RACE WEER HELEMAAL TOT RUST IN ONZE EIGEN HORECA LOUNGE 

Wat is een dagje uit met vrienden of familie zonder een goede maaltijd en een lekker drankje? Maak de ervaring helemaal perfect en onvergetelijk door na jullie race een bezoekje te brengen aan onze gezellige horeca lounge. Geniet van de rustgevende sfeer en een heerlijke, vullende maaltijd na een intense race. Ook voor een bedrijfsuitje is een goede maaltijd natuurlijk een perfecte afsluiting! Het is een uitstekende kans om de pijn te verzachten voor die arme verliezers met een koud biertje. Geniet optimaal van jouw Formule-1 simulatie uitje!

Meer groepsinformatie aanvragen via ons formulier

Wil jij meer informatie ontvangen over de mogelijkheden die we bieden voor groepen? Via onderstaand formulier kun je eenvoudig je vragen en wensen doorgeven. We nemen daarna vrijblijvend contact met je op.

    Groepen