Banen bijna klaar voor gebruik en reserveringen open vanaf 8 juli!

19 april 20232 Minutes

Het moment waar velen van jullie reikhalzend naar hebben uitgekeken, is eindelijk aangebroken! We zijn verheugd om aan te kondigen dat de Formule 1-banen bij E-SIM Middelburg klaar zijn voor gebruik. Bereid je voor op een adrenaline-pompende ervaring die je recht in het hart van de racewereld brengt.

Of je nu droomt van het verslaan van je tegenstanders op de befaamde Spa-Francorchamps, de snelheid wilt voelen op het circuit van Monza, of wilt schitteren op het stratencircuit van Monaco, wij hebben de perfecte racebanen voor jou. Onze Formule 1-simulaties zijn ontworpen om je de sensatie te geven van het besturen van een razendsnelle bolide op de meest iconische circuits ter wereld. En dat is nog niet alles! We hebben goed nieuws voor jullie met betrekking tot het reserveren van onze Formule 1-simulaties. Vanaf 8 juli 2023 kun je rechtstreeks via onze website een reservering inplannen. Dit betekent dat je jezelf verzekert van je plek achter het stuur van een virtuele racewagen en de spanning van het Formule 1-avontuur kunt ervaren wanneer het jou het beste uitkomt.

Het reserveringsproces is eenvoudig en handig. Ga gewoon naar onze website en selecteer de gewenste datum en tijd voor je race-ervaring. We raden je aan om snel te handelen, want de Formule 1-experiences zijn ongetwijfeld populair en de beschikbaarheid kan snel volgeboekt raken. Ons enthousiaste team staat klaar om je te begeleiden en te ondersteunen tijdens je race-ervaring. Of je nu een ervaren coureur bent of voor het eerst plaatsneemt achter het virtuele stuur, wij zorgen ervoor dat je een geweldige tijd beleeft en jezelf kunt meten met andere raceliefhebbers.

Blijf ons volgen op onze sociale mediakanalen en website voor meer informatie over de reserveringen en andere spannende ontwikkelingen bij E-SIM Middelburg. We kunnen niet wachten om je te verwelkomen en je onder te dompelen in de opwindende wereld van de Formule 1!

Zet 8 juli in je agenda en bereid je voor op de ultieme race-ervaring bij E-SIM Middelburg. We kijken ernaar uit om jullie te ontvangen.