E-SIM Middelburg: een nieuwe attractie voor Formule 1-fans op het ZEP

22 juni 20233 Minutes

Te gek! Over een paar weken, vermoedelijk eind juni, is Middelburg wéér een attractie rijker. In die periode openen Remy de Bruijn en Jouke Hioolen namelijk de deuren van E-SIM Middelburg, een klein walhalla voor liefhebbers van Formule 1. Bij E-SIM Middelburg kun je – samen met vrienden of onbekenden – ervaren hoe het is om in een echte Formule 1-wagen te rijden, door in een van de geavanceerde F1-simulators te stappen.

Gisteren maakten we kennis met de twee jonge ondernemers, die zich hebben gevestigd in het pand aan Podium 27, op ZEP Middelburg. Dat is het pand links van Restaurant Tafelen Middelburg, op de verdieping boven de kinderopvang die daar zit. Voorheen was de ruimte in gebruik bij Scalda.

De heren zijn nu druk bezig de voormalige leslokalen om te toveren tot een gezellige ruimte, waar behalve een bar en zitgelegenheden straks ook tien simulators komen te staan. Hoe het precies werkt laten we volgende maand graag nog zien in een filmpje, tegen de tijd dat de simulators er staan. Om toch alvast een voorproefje te geven delen we wel alvast een paar van de foto’s die Remy ons mailde, en verwijzen we naar deze video (zie media)

Het schijnt nogal een ervaring te zijn. Je kunt straks kiezen uit alle circuits van de Formule 1-kalender, en natuurlijk ook strijden tegen andere coureurs. Een simulatie duurt een uur, en kost 25 euro per persoon.

Extra mooi is dat we van de heren meteen drie cadeaubonnen mogen verloten hier, als eerste kennismaking. Die drie bonnen zijn elk goed voor een race van een uur, voor twee personen. Ter waarde van 50 euro dus! Als je er kans op wilt maken hoef je alleen te reageren onder dit bericht op Facebook of Instagram, maar het is natuurlijk extra sympathiek als je de accounts van E-SIM Middelburg op Facebook of Instagram gaat volgen. Zondagavond of maandag zullen we drie winnaars trekken.

We komen er in juni uitgebreid op terug. Voor nu heten we Remy en Jouke hartelijk welkom in Middelburg, als ondernemers. Succes met de rest van de verbouwing en de inrichting, mannen!

Op de website https://e-simmiddelburg.nl kun je je nu al inschrijven voor de nieuwsbrief. Binnenkort komt de module waarmee je sessies kunt reserveren ook online!

De foto’s van Jouke en Remy zijn gemaakt door Joan Krüse, die van de simulator door Remy.