Verras jouw vader deze Vaderdag met het ultieme cadeau voor de echte Formule 1 fan!

10 juni 20232 Minutes

Geef je vader de kans om achter het stuur te kruipen van een Formule 1 simulator en te ervaren hoe het voelt om met hoge snelheden over het circuit te racen. Met onze tegoedbonnen kan hij zelf een datum en tijd kiezen om de simulator te gebruiken. Dit is de perfecte manier om jouw vader te laten zien hoeveel je van hem houdt en om hem iets te geven wat hij nooit zal vergeten.

Bestel cadeaubon

Livery E-SIM Middelburg preview

De livery van een Formule 1-wagen is meer dan alleen een kleurenschema; het geeft de auto een unieke identiteit en vertelt een verhaal op hoge snelheid. Het is als de huid van de bolide, die niet alleen de sponsors weergeeft, maar ook de essentie van het team en de coureur belichaamt.

Race jij binnenkort in onze kleuren over het virtuele circuit?

We hebben geweldig nieuws voor alle racefanaten. De groene livery van E-SIM Middelburg zal binnenkort schitteren op elk racecircuit van 2023!

Maar dat is niet alles! Naast de E-SIM Middelburg livery, kun je ook kiezen uit de iconische livery’s van de Formule 1-teams van 2023. Ben je meer een Red Bull Racing-fan of voel je je aangetrokken tot de glans van Mercedes? Misschien wil je de horse van Ferrari op je bolide hebben, of de klasse van Aston Martin uitstralen.

Je kunt ook kiezen voor de opvallende Alipine, de legendarische McLaren, het gedurfde Haas F1 Team, de stijlvolle Alfa Romeo, het energieke Alpha Tauri of de rijke historie van Williams. De keuze is aan jou!

Dus, stel jezelf voor op het startgrid, neem plaats achter het stuur en laat jouw gekozen livery schitteren terwijl je de concurrentie achter je laat. Dit wordt een seizoen vol opwinding, rivaliteit en pure snelheid!