BELANGRIJKE INFORMATIE OVER HET RESERVEREN

Hieronder staan enkele van de veelgestelde vragen over het reserveren. Staat jouw vraag hier niet tussen? Bekijk dan de pagina FAQ of neem contact met ons op.

Reserveren is alleen online mogelijk. Een reservering is definitief zodra deze betaald is. Heeft u een BTW factuur nodig of wilt u voor een grote groep reserveren? Neem dan contact met ons op.

De unieke code op de cadeaubon kun je bij de laatste stap van het reserveringsproces invullen. De waarde van de bon wordt dan automatisch verrekend met het bedrag van de reservering. Heb je meerdere cadeaubonnen? Klik dan op de knop ‘toevoegen’ om nog een cadeaubon toe te voegen. Houd er wel rekening mee dat je een cadeaubon in een keer dient te verzilveren en dus niet gedeeltelijk kunt gebruiken.

Onze race simulators zijn voor jong en oud. Iedereen kan van de ervaring genieten! Voor een optimale beleving hanteren wij wel een minimale leeftijdslimiet van 10 jaar oud. Tevens is een minimale lengte van 150 cm vereist. Voor een VR Sessie hanteren we een minimumleeftijd van 14 jaar.

Dankzij de aanpasbare hulpmiddelen van onze simulators, kunnen we het racen voor iedereen zo toegankelijk of uitdagend als gewenst maken.

Het is mogelijk om te annuleren echter vindt er geen restitutie plaats. Ook is het niet mogelijk dit als tegoed op te nemen. Wel kun je een reservering uiterlijk 48 uur van tevoren verplaatsen naar een soortgelijke sessie die plaatsvindt binnen 2 weken na de oorspronkelijk gereserveerde sessie.

We adviseren iedereen uiterlijk 15 minuten van tevoren aanwezig te zijn. Zo kunnen we op tijd starten met de instructie. Ben je te laat? Dan loop je het risico dat de sessie zonder jou is gestart of dat deze  wordt ingekort. Wees dus op tijd!

STAAT JOUW VRAAG ER NIET TUSSEN?

Staat jouw vraag er hierboven niet tussen? Kijk dan op de FAQ pagina voor alle veelgestelde vragen. Kom je er toch niet uit? Neem dan gerust contact op met ons. We helpen je graag verder!

FAQCONTACT