BEN JIJ KLAAR VOOR RACEN OP HOOG NIVEAU?

Tijdens de events van de E-SIM Porsche Cup race je tegen maximaal 9 andere deelnemers op verschillende circuits. Elk event bestaat uit een kwalificatie en twee races. Alle events vinden plaats op woensdagavonden tussen 21 februari en 10 juli. Tijdens de events van de E-SIM Porsche Cup, wordt gereden zonder hulpmiddelen. Alle deelnemers moeten dus zelf schakelen, stability control en de racelijn zijn uitgeschakeld en bandenslijtage en brandstofverbruik zijn ingeschakeld. Overweeg je deel te nemen? Klik dan op onderstaande knop om alle informatie en het reglement door te lezen.

INFO & REGLEMENT
DETAILS

Klassement: Doorlopend seizoen
Aantal races: 8 events op woensdagavonden
Programma: Kwalicatie & twee races per event
Inschrijfgeld: €29,50 per event
Leeftijd: Minimale leeftijd van 16 jaar

ASSISTS

Transmissie: Handmatig
Racelijn: Uitgeschakeld
Stability control: Uitgeschakeld
ABS: Toegestaan
Traction Control: Toegestaan
Bandenslijtage: Ingeschakeld
Brandstofverbruik: Ingeschakeld

AUTO

Auto: Porsche 911 GT3 Cup 992
Aandrijving: Achterwielen
Vermogen: 375 kW / 510 pk
Koppel: 470 Nm
Gewicht: ca. 1.260 kg

KALENDER 2024

Hieronder vindt je alle events op de kalender van de E-SIM Porsche Cup van 2024. Neem deel aan zoveel mogelijk events om kans te maken op de titel in dit seizoen van de Porsche Cup!

De eerste editie van de E-SIM Porsche Cup van 2024 wordt verreden op de Hockenheimring op woensdag 21 februari. Meld je direct aan door op onderstaande knop te klikken en in het reserveringssysteem de competitie op te zoeken. Je vindt deze als regulier tijdslot terug.

RESERVEER DIRECT

De tweede editie van de E-SIM Porsche Cup van 2024 wordt verreden op Zandvoort op woensdag 6 maart. Meld je direct aan door op onderstaande knop te klikken en in het reserveringssysteem de competitie op te zoeken. Je vindt deze als regulier tijdslot terug.

RESERVEER DIRECT

Het derde event van de E-SIM Porsche Cup van 2024 wordt verreden op het Nürburgring GP circuit op woensdag 27 maart. Meld je direct aan door op onderstaande knop te klikken en in het reserveringssysteem de competitie op te zoeken. Je vindt deze als regulier tijdslot terug.

RESERVEER DIRECT

Het vierde event van de E-SIM Porsche Cup van 2024 wordt verreden op het Algarve International Circuit op woensdag 17 april. Meld je direct aan door op onderstaande knop te klikken en in het reserveringssysteem de competitie op te zoeken. Je vindt deze als regulier tijdslot terug.

RESERVEER DIRECT

Het vijfde event van de E-SIM Porsche Cup van 2024 wordt verreden op de Red Bull Ring op woensdag 8 mei. Meld je direct aan door op onderstaande knop te klikken en in het reserveringssysteem de competitie op te zoeken. Je vindt deze als regulier tijdslot terug.

RESERVEER DIRECT

Het zesde event van de E-SIM Porsche Cup van 2024 wordt verreden op de DTM layout van de Eurospeedway Lausitz op woensdag 29 mei. Meld je direct aan door op onderstaande knop te klikken en in het reserveringssysteem de competitie op te zoeken. Je vindt deze als regulier tijdslot terug.

RESERVEER DIRECT

Het zevende event van de E-SIM Porsche Cup van 2024 wordt verreden op de Hungaroring op woensdag 19 juni. Meld je direct aan door op onderstaande knop te klikken en in het reserveringssysteem de competitie op te zoeken. Je vindt deze als regulier tijdslot terug.

RESERVEER DIRECT

De seizoensfinale van de E-SIM Porsche Cup van 2024 wordt verreden op Monza op woensdag 10 juli. Meld je direct aan door op onderstaande knop te klikken en in het reserveringssysteem de competitie op te zoeken. Je vindt deze als regulier tijdslot terug.

RESERVEER DIRECT

RACE MEE! SCHRIJF JE IN!

Ben je enthousiast geworden en wil je deelnemen aan de E-SIM Porsche Cup? Schrijf je dan snel in! Dit kan simpelweg door op onze reserverings-pagina de datum te kiezen van het event waaraan je wilt meedoen en je aan te melden voor het tijdslot waarbij ‘Competitie’ staat. Doorloop de stappen en zodra je de betaling hebt afgerond is je inschrijving definitief. We sturen je vervolgens een formulier met enkele vragen toe. Neem deel aan zoveel mogelijk events van het seizoen 2024 van de Porsche Cup om kans te maken op de titel. Er zijn bovendien per event maar 10 plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij!

RESERVEER DIRECT