Diverse banen beschikbaar

Heb jij een all-time favorite Formule-1 baan? Ervaar jouw favoriete baan dan eens zelf door deze te ontdekken in een levensechte simulatie!

Versla je tegenstanders

Neem jouw vrienden, collega's of familie mee voor een gezellige uiting en een vriendschappelijke race… Zodat jij iedereen op de baan kunt laten zien wie de baas is!

Voor jong en oud

Racen is geschikt voor jong & oud! Kinderen vanaf 10 jaar kunnen racen mits ze 145 cm lang zijn.

DE BEDENKERS ACHTER E-SIM MIDDELBURG EN HUN VISIE NAAR DE TOEKOMST TOE

Bij E-SIM Middelburg vinden wij dat elke Formule-1 fan de adrenaline en spanning van een race zelf moet kunnen ervaren. Daarom krijg je bij ons de kans om je in één van onze hoogwaardige simulatoren in te leven in een ware F-1 coureur. Met onze realistische en comfortabele simulatoren, compleet met hoogwaardige audio en lichteffecten, komt jouw droom tot leven!

Om deze fantastische ervaring toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk F-1 fans, zijn wij constant aan het werk om onze simulatoren en onze andere voorzieningen te verbeteren. We bieden je namelijk graag de meest onvergetelijke ervaring die mogelijk is met onze state of the art race simulatoren. Natuurlijk houden wij je ook altijd graag op de hoogte van alle nieuwe toevoegingen, aanpassingen of releases!

NA EEN ZWARE RACE WIL JE HET LIEFST EVEN BIJKOMEN, DIT KAN IN ONZE EIGEN HORECA LOUNGE

Je vrienden verslaan in een Formule-1 race valt niet mee, zelfs niet in een simulator! Kom daarom na je grote race eens tot rust in onze horeca lounge. Samen met je vrienden bijkomen met drankjes en snacks is toch wel de beste afsluiting van een fantastische dag. Koop misschien nog een drankje voor je mede-coureurs om hun verlies wat te verzachten…

exclusieve beelden direct vanuit ons eigen paddock

Benieuwd naar de simulators die je kunt vinden in ons eigen paddock? Dat laten wij je graag zien! Neem online een kijkje in ons paddock en ontdek de beleving en de te gekke simulators waar wij over beschikken.

HET LAATSTE MEDIA NIEUWS EN PRESS RELEASES VAN JE CREW

Omdat wij constant bezig zijn met verbeteringen en het voorbereiden van nieuwe releases, is het zeker geen slecht idee om regelmatig onze nieuwtjes te lezen! Blijf dus goed op de hoogte van al onze projecten en mis niets door ons werk online te volgen.