Algemeen

Denk je erover na om een reservering te boeken, maar heb je eerst nog wat vragen? Hier hebben wij een aantal van de meest gestelde vragen beantwoord!

Een Grand Prix Sessie van een uur kost €25 per persoon. Tijdens deze sessie rijd je een training, kwalificatie en race zoals tijdens een echt Grand Prix-weekend.

Een VR Sessie, waarbij je met de virtual reality bril rijdt, kost €32,50 per persoon. Bekijk voor alle type sessies en prijzen de pagina arrangementen.

In onze horeca lounge bieden wij diverse snacks en maaltijden voor na je zware race. Het zelf meenemen van consumpties is dus niet toegestaan.

Onze race simulators zijn voor jong en oud. Iedereen kan van de ervaring genieten! Voor een optimale beleving hanteren wij wel een minimale leeftijdslimiet van 10 jaar oud. Tevens is een minimale lengte van 150 centimeter vereist. Voor VR Sessies geldt een minimumleeftijd van 14 jaar.

Jazeker! Bij E-SIM Middelburg organiseren we verschillende types competitie aan. Bekijk de competitie-pagina voor meer informatie.

We adviseren iedereen uiterlijk 15 minuten van tevoren aanwezig te zijn. Zo kunnen we op tijd starten met de instructie. Ben je te laat? Dan loop je het risico dat de sessie zonder jou is gestart of dat deze  wordt ingekort. Wees dus op tijd!

Reserveren

Vragen over het reserveren? Misschien vind je hier wel het antwoord dat je nodig hebt!

Dat is altijd mogelijk, maar zonder reservering loop je het risico dat er geen racezitje beschikbaar is. Dat zou zonde zijn! Reserveer je plekjes dus eenvoudig van te voren op onze website.

Een reservering plaatsen bij ons is erg eenvoudig! Plaats hier eenvoudig je reservering. Je kiest dan zelf het aantal deelnemers, de datum, tijd en het circuit waarop je gaat rijden.

Helaas is het niet mogelijk om telefonisch of op andere wijze dan via ons reserveringssysteem een race te boeken. Ga daarom naar onze reserveringspagina om je racesessie te plannen!

Een reservering plaatsen is alleen mogelijk als je direct online afrekent. Zo voorkomen we dat we raceseats voor niets vrijhouden. Bedrijven of organisaties die een offerte of BTW factuur nodig hebben kunnen hierover contact opnemen alvorens ze reserveren.

Betalen & annuleren

Wij zorgen natuurlijk dat de betaling van jouw reservering op een transparante en veilige manier kan plaatsvinden. Heb je toch nog wat moeite? Twijfel dan zeker niet om contact met ons op te nemen!

De betaling gaat online via onze website, dus contant betalen is helaas geen optie.

U kunt uw reservering annuleren echter vindt er geen restitutie plaats bij annulering. Indien gewenst kunt u uw race eenmalig verzetten. Dit kan uiterlijk 48 uur voor de aanvang van uw sessie. Een reservering kan bovendien alleen verplaatst worden naar een vastgestelde sessie van een gelijk type, welke is gepland binnen twee weken na de datum waarop de oorspronkelijke gereserveerde sessie zou plaatsvinden.

Het is mogelijk een reservering tot 48 uur van tevoren te verplaatsen. De reservering kan verplaatst worden naar een gelijkwaardig type racesessie binnen twee weken na de datum van de oorspronkelijk gereserveerde sessie. Om een reservering te verplaatsen, adviseren we een mail te sturen met de datum, tijdstip en het reserveringsnummer van de oorspronkelijk gereserveerde sessie en de datum en het tijdstip van de sessie waarnaar je de reservering wenst te verplaatsen.

Racen

Niet iedereen is bekend met het concept van realistische race simulatoren. Hoe werkt het nu eigenlijk om aan een race sim deel te nemen? 

Is het racen moeilijk?

Het racen in onze simulators is uitdagend maar dankzij de hulpmiddelen die we individueel kunnen aanpassen, is het voor iedereen toegankelijk. Let wel op de minimale lengte- en leeftijdseisen voordat je reserveert.

Om het racen aangenaam en spannend te houden voor iedereen, hebben wij een leeftijdslimiet van 10 jaar. Daarnaast hanteren we een minimale lengte van 1,5 meter.

Onze race simulators zijn helaas niet toegankelijk voor mindervaliden.

Contact opnemen

Heb je vragen of kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder.

info@e-simmiddelburg.nl
+31 (0)118 22 77 22

VRAGEN