EEN ECHTE COUREUR DIENT GOED TE ETEN, DIT DOE JE DAN OOK IN ONZE HORECA

Wanneer je over zo’n race simulator online artikelen leest, klinkt het misschien helemaal niet zo uitdagend of heftig. Onderschat het niet! Een realistische, hoogwaardige Formula-1 simulator voelt net echt. Zo’n race is geen makkie! Zorg daarom dat je goed eet om je lichaam weer energie te geven na die intense race. In onze horeca lounge kom je al snel weer bij met de lekkerste hapjes of maaltijden.

Menukaart bekijken →

MET HET VRIENDENTEAM OF ALS BEDRIJFSUITJE DE ECHTE FORMULE 1 EXPERIENCE BELEVEN IN ONZE HORECA

De beste locatie voor een bedrijfsuitje is natuurlijk de virtuele racebaan! Wie geniet er nu niet van een vriendschappelijke wedstrijd met collega’s? Je bent bij ons natuurlijk niet alleen maar welkom voor bedrijfsuitjes, maar je bent ook van harte welkom voor een bezoekje met je vrienden!

In onze race simulator kan iedere Formule-1 fan even in de schoenen stappen van hun favoriete coureur. Dat is een fantastische ervaring, maar die is zeker niet compleet zonder wat hoogwaardige fuel! Ja, het zal dan misschien wel een simulatie zijn, maar jouw lichaam heeft nog steeds behoefte aan een lekkere maaltijd. Connect met je collega’s of vrienden in de horeca lounge met wat te eten. Een goede race en een goede maaltijd brengen mensen dichter bij elkaar!

ONZE ARRANGEMENTEN GEVEN JE EEN PURE HORECA BELEVING

Wij zijn erg trots op onze spectaculaire simulaties waar wij zo hard aan werken en hebben gewerkt. Wij zorgen er daarnaast natuurlijk ook voor dat onze hoogwaardige horeca lounge compleet comfortabel en gezellig is voor elke F-1 fan die langskomt. Met een divers menu vol lekkere hapjes en maaltijden, een comfortabele lounge waar jij lekker kunt ontspannen en natuurlijk vriendelijke service, zorgen wij voor een onvergetelijk einde aan jouw rit!

Reserveren →